Uploaded image for project: 'controller'
  1. controller
  2. CONTROLLER-1560

Can't GET default module configuration by RESTCONF

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: New Feature
    • Status: Confirmed
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: unspecified
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: blueprint
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Operating System: All
      Platform: All

      Description

      GET requests for the current configuration of blueprint modules don't work with default configuration.
      But it starts to work when the default configuration has been changed (e.g. by RESTCONF PUT request).
      Example of blueprint XML and Yang model attached.

      Example of the GET reqest URL and response body:

      GET: localhost:8181/restconf/config/onem2m-plugin-loader-config:onem2m-plugin-loader-config

      {
      "errors": {
      "error": [

      { "error-type": "application", "error-tag": "data-missing", "error-message": "Request could not be completed because the relevant data model content does not exist " }

      ]
      }
      }

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            tjanciga Tomas Janciga
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: