Uploaded image for project: 'netvirt'
  1. netvirt
  2. NETVIRT-1356

Traffic is not flowing after unconfigure and configure TEP

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Low
    • Resolution: Done
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Fluorine-SR1, Neon
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      Openstack Pike and ODL Flourine

    • Priority:
      Lowest

      Description

       

      Steps to reproduce

      1) configure two VM with different subnet IPv6 Address(Via DHCP)

      2) configure ipv6 subnet address on VM1 and ping the manually configured IPv6 address from VM2(traffic was working)

      3) Delete the TEP via JSON

      4) Configure TEP again via JSON

      Observation

      Traffic is not flowing after unconfiguring and configures TEP

        Attachments

        No reviews matched the request. Check your Options in the drop-down menu of this sections header.

          Activity

            People

            • Assignee:
              somashekar.byrappa Somashekar B
              Reporter:
              rssaravana Saravanakumar s
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 1 day
                1d